Centrale verwarming

Om uw woning te voorzien van centrale verwarming heeft u een ketel, leidingen, radiatoren en/of convectorputten nodig.
Dit geheel moet zorgen voor een behaagelijk klimaat.

Ketel:
Dagelijks intensief gebruik vraagt om een keuze voor duurzaamheid, betrouwbaarheid en flexibiliteit. Goede kwaliteit is dan ook van uitermate belang. Om deze reden zijn wij ATAG selectdealer waardoor wij u goede garanties en service kunnen bieden. Bij ATAG heeft u een rijke keuze uit verschillende systemen voor verwarming en warmtevoorziening. Uiteraard voldoen zij aan de milieunormen. Wij leveren u roestvaststalen ketels en daardoor is van slijtage geen sprake.

Radiatoren:
Het oog wil ook wat! Dat heeft er door de loop der jaren voor gezorgd dat ook radiatoren mee gaan met de trends en is er vandaag de dag een rijke keus op het gebied van design, kleur en prijs. De merken Vasco, Radson en Jaga hebben voor iedere woning of bedrijfsruimte een bijpassend design. Een alternatief, of combinatie van beide, is een convectorput; een subtiel in de vloer weg te werken warmtebron. Het rooster is in circa70 (hout)soorten te verkrijgen en zodoende een passend element bij iedere vloer. Laat u informeren over de ruime keus van nu!

Leidingen:
Werd er in het verleden niet zo nauw gekeken waar een leiding over de wand heen liep; vandaag de dag kunnen we leidingen wegwerken in de vloer en dus geen zichtbare leidingen meer. Wij werken met flexibele kunststof leidingen welke zuurstof dicht zijn en een snelle verwerking hebben.