Bedrijfsinfo
Technisch Installatiebedrijf L.W. Roodenburg is zeer allround op gebied van verwarming van uw woning en heeft een ruime ervaring in het plaatsen en onderhouden van alle facetten van verwarmen.

Zo kunt u onder andere denken aan het plaatsen van cetrale verwarming (ketels, leidingen, radiatoren of convectorputten) zowel in nieuwbouw, bestaande bouw of een aanbouw.

Ook het aanleggen van een vloerverwarming in uw woonkamer, badkamer of elke gewenste ruimte in uw woning behoort tot onze mogelijkheden. Hierdoor krijgt de koude ondervloer vanaf dan een aangename temperatuur en behoren koude voeten tot het verleden.

Wat dacht u van luchtverwarming waardoor uw woning door middel van luchtfiltering middels een behandelingssysteem op een aangename manier verwarmd wordt. Radiatoren behoren hierdoor tot het verleden, in uw eigen woning ademt u zo gefilterde buitenlucht in.
Wij vertellen u graag over deze speciale technieken.

Indien u bij ons een onderhoudscontract afsluit, komen wij jaarlijks bij u langs voor onderhoud aan uw installatie zodat onderdelen tijdig vervangen kunnen worden en sommige storingen voorkomen kunnen worden. Maar ook bij een onverwachtse storing laten wij u niet in de kou staan.

Uiteraard leveren wij maatwerk en bespreken dan ook graag uw specifieke wensen om met elkaar een totaaloplossing te bedenken en uit te voeren.