Vloerverwarming

Niets is zo vervelend als koude voeten. Door de warmtebron in de vorm van verwarmingsslangen in de vloer te plaatsen, behoort dit vanaf dan tot het verleden. De verwarmingsunit wordt aangesloten op de centrale verwarming. Zowel voor woningen als bedrijfsruimtes kan dit systeem geplaatst worden.

Wij werken met materialen van WTH vloerverwarming. Deze zijn 100% zuurstofdicht en zodoende wordt het dichtslippen van leidingen voorkomen. De mogelijkheden zijn ongekend; de slangen kunnen zowel in de vloer als in de wand geplaatst worden en de manieren van verwerken zijn zeer divers. Niet alleen verwarmen maar zelfs koelen is mogelijk.

Deze warmtebron kan in iedere ruimte worden toegepast en zowel als hoofdverwarming dan wel als bij verwarming worden gebruikt. Een behaaglijke temperatuur aan uw voeten is een gegarandeerd gevolg.

Een voordeel van deze manier van verwarmen is dat in veel gevallen de thermostaat op een lagere temperatuur al zorgt voor het behaagelijke warme gevoel. Door de lagere temperatuur is het rendement van uw CV-ketel groter wat kan oplopen tot circa 20% energiebesparing.

Bovendien veroorzaakt vloerverwarming vrijwel geen luchtcirculatie waardoor het dwarrelend van stof sterk beperkt wordt.